1
Posted 10/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

The Strange Talent of Luther Strode vliegt de winkels uit

Het gebeurt niet zo vaak dat een nieuwe serie direct aanslaat. The Strange Talent of Luther Strode lijkt de uitzondering op de regel te zijn. Recensenten en lezers zijn het met elkaar eens: dit is de serie die je wil volgen!
De eerste twee issues zijn de Diamond-warenhuizen uitgevlogen en er is nog steeds vraag naar. Beide delen zijn inmiddels terug naar de drukker voor een extra ronde. De herdruk van issue #2 ligt hopelijk in december, samen met het derde deel, in de winkel. Hiermee lijkt The Strange Talent of Luther Strode in de voetsporen te treden van Image-series als The Walking Dead, Chew en Morning Glories.

Schrijver Justin Jordan en tekenaar Tradd Moore zijn alvast erg enthousiast over het succes. Van een dergelijk debuut kun je doorgaans alleen maar dromen. Ze hopen dat de lezers de comic blijven ondersteunen.

Luther Strode is een nerdy scholier die een fitnessprogramma volgt voor alle juiste redenen. Het programma maakt van hem een gespierde knul. En nog iets meer.. De comic is een soort combinatie van Kick-Ass en slasherfilms. Dus als je hier van houdt dan is dit zeker het proberen waard.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar