7
Posted 10/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Hype rond exclusieve Batman print

Begin dit jaar besteedde Scott McCloud (Understanding Comics:The invisible art) aandacht aan Johnny Crossbones, de webcomic van Les McClaine. McClaine is één van de weinige Amerikaanse tekenaars die in de Belgische Klare Lijn-stijl tekent. Sinds die tijd is zijn naambekendheid erop vooruit gegaan.

Een paar maanden geleden begon hij met het werken aan een interessant hobbyprojectje op zijn blog. In een aantal weken tijd werd een gigantische tekening opgebouwd met als titel: Batman – Mayhem at the Manor . Het draait hier om een gigantische print die een verhaal vertelt. Een aantal schurken (o.a. Harley Quinn en The Joker) vallen het huis van Bruce Wayne aan. Je kunt het verhaal van links naar rechts volgen en je verlustigen aan alle details.

De print is ingekleurd en te koop via de blog van Les McClaine. Nederlanders kunnen direct een bestelling plaatsen. Belgen moeten even de goede man een mailtje sturen zodat hij zijn verzendlijst kan aanpassen. Er zullen in totaal zo’n 250 exemplaren worden gedrukt. Wacht niet te lang want het bericht verspreidt zich als een lopend vuurtje door de online comics community.

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar