1
Posted 08/11/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Fox presenteert officieel Punisher-Light

Het is reeds enkele weken geweten dat men bij FOX werkt aan een televisiereeks rond het Marvel-personage The Punisher. Dit ondanks het feit dat er reeds drie films omtrent deze gevaarlijke wreker zijn geweest en deze over het algemeen niet zo goed werden ontvangen door het publiek als de vele andere Marvel-verfilmingen. De critici waren ook niet altijd even lovend over de vertaling van het personage naar het witte doek. Toch is het nu zeker dat ie op het kleine scherm zal verschijnen, wat niemand mag verbazen als je ziet hoeveel politiedrama’s en CSI-klonen er momenteel op de beeldbuis verschijnen!

Maar, en hier komt het addertje onder het gras, dan komt er de beschrijving van FOX haar nieuwste show:

This version of Frank Castle is not a former soldier whose entire existence is as The Punisher. Instead, he’s an active New York City police detective, who moonlights as the vigilante Punisher seeking justice for those the system has failed.

En hierin zie je ook direct het grote probleem met deze nieuwe reeks! Dit is namelijk allesbehalve het geliefde personage van zovele lezers wereldwijd. Toch moet je dit zien als een adaptatie en de hongerige mensen bij FOX willen deze reeks uiteraard verkopen aan Marvel-fans maar vooral ook aan hun gewone kijkers! Een bloeddorstige vigilante die heel de dag criminelen doodt op diverse en vooral wrede manieren is duidelijk niet iets dat de typische FOX- kijker wil voorgeschoteld krijgen.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be