6
Posted 08/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

DC’s verkopen blijven stijgen

Mocht je denken dat de herlancering van DC Comics op een fiasco uitloopt dan heb je het mis. De cijfers van de tweede maand zijn bekend en de verkopen zijn verder gestegen.

DC heeft nu een flink gat geslagen met Marvel en de rest van de uitgevers. Ze hebben zo’n 51% van alle verkopen van die maand naar zich toegetrokken. Dat is niet niks. Je kunt er nog tal van variabelen op loslaten maar dat heb ik niet gedaan. Op kosten van Brainfreeze heb ik mezelf teruggetrokken op de Kalmthoutse heide om in alle rust te mediteren samen met de plaatselijke lama. Uiteindelijk kwamen we uit op de essentie van dit bericht: DC’s verkopen zijn niet ten koste gegaan van de verkopen van de andere uitgevers. Uit berekeningen blijkt dat DC simpelweg meer comics  verkoopt.

Nieuwe comics. Aan nieuwe lezers. Met als topper van de maand oktober: Justice League #2.

DC’s winst is de winst van iedereen.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar