0
Posted 03/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Tweede ronde voor Batman: The Widening Gyre

Via zijn twitteraccount liet schrijver/regissseur Kevin Smith (Dogma,Clerks,Jay and Silent Bob Strike Back ) wat tekenwerk van zijn vriend Walter Flanagan zien. Het draait hier om een voorproefje van een nieuwe Batman: The Widening Gyre-miniserie.

De eerste Batman: The Widening Gyre-reeks werd geplaagd door vele vertragingen en venijnige kritieken. Smith zette een scène uit Batman: Year One in een ander daglicht en suggereerde dat Batman in zijn broek had geplast. Heiligschennis natuurlijk! DC Comics was schijnbaar echter wel tevreden over de verkoop waardoor er dus ruimte is voor een tweede cyclus.  Zelf had ik nu niet bepaald de indruk dat de lezers massaal zat te wachten op meer Batman:The Widening Gyre. Zeker ook omdat Batman inmiddels is al is geherlanceerd en dit een feite een comic is die de avonturen van de oude Batman voortzet.

De bedoeling is dat de eerste comic in de winkel ligt als Kevins Smiths realityshowSecret stash op AMC verschijnt. Deze show wordt opgenomen in Smiths stripwinkel waar dan toevallig net een nieuwe Kevin Smith-comic ligt. Voel je hem (wink,wink,nudge,nudge)?

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar