35
Posted 31/10/2011 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd: Halloween Horror Comics Dag 1

Halloween, de griezelnacht bij uitstek. En natuurlijk ontloop je bij Brainfreeze niet aan een stevige portie gegriezel. Zoals je merkt hebben we een reeks Halloween Specials en Reviews die je kan lezen. Maar daar blijft het niet bij, want wij geven een selectie van Horror Comics weg om je volledig in de griezelsfeer te krijgen. De comics zijn, wat we bij Brainfreeze denken, enkele van de betere en must-read Horror-reeksen en wij geven ze zomaar weg!!

Wat kan je nu exact winnen?

Elke dag maken we een nieuwe post waar we een Horror-trade/hardcover weggeven.

De wedstrijd loopt van maandag 31 oktober tot en met 4 november.

Welke Comics kan je vandaag winnen?

Er is een comic uit het graf gekomen!

American Vampire

Geschreven door Scott Snyder, die de huidige Batman-reeks met Greg Capullo doet, en Stephen King, die geen introductie nodig heeft.

Tekeningen door Rafael Albuquerque.

De andere comics liggen nog in hun graf, laten we ze maar niet te vroeg wakker maken. Elke dag, beginnende met Halloween, zal er één comic uit het graf komen rond middernacht.

Wat moet je doen om te winnen? Er zijn 3 manieren !

Post een reactie in de wedstrijdpost van de dag op Brainfreeze.be. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

Volg ons op Facebook en tag jezelf in de ‘image van de dag’ op de Brainfreeze Facebook Pagina om kans te maken op die comic(s).

Volg ons op Twitter en retweet het dagbericht op Twitter om kans te maken op die comic(s).

Als je dus drie keer kans wil maken per actie, dan moet je een reactie geven, een image taggen op Facebook en iets retweeten. Wil je enkel iets op Facebook doen? Geen probleem, dat gaat ook.

Maak je ook geen zorgen over wanneer je mag meedoen. Je mag bij elke wedstrijd terug meedoen!

!! Denk er wel aan dat als je via Facebook of Twitter meedoet, je ook een PM (privéboodschap) moest sturen naar Malkavian, zodat wij kunnen nagaan wie er juist achter die naam schuilgaat, kwestie dat we je persoonlijke gegevens niet bekend moeten maken als je wint. !!

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
De winnaars worden bekend gemaakt op 5 novemeber
Comics worden verstuurd nadat de wedstrijd volledig is verlopen!
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian