3
Posted 28/10/2011 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Beeldverhaal Docu op NED2

Presentator Jean-Marc van Tol, geestelijke vader van Fokke & Sukke, neemt de kijker mee in de wereld van de strip en laat zien wat er schuilgaat in de wereld achter de plaatjes. Van Suske & Wiske tot Jan, Jans en de kinderen en van Superman tot Astroboy: Beeldverhaal is een feest voor de fervente stripliefhebber en een openbaring voor de rest.

Een documentaire over het beeldverhaal is een must-see voor alle stripliefhebbers. Of je nu een fan bent van onze eigen Belgische strip, Japanse manga of Amerikaanse comic, deze documentaire laat hen allemaal aan bod.  Ik heb alvast mijn digicorder geprogrammeerd zodat ik Jean-Marc zijn wereldreis kan volgen.

Vanaf zaterdag 29 oktober op Nederland 2 om 23.05!

 

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian