9
Posted 26/10/2011 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Winnaars van de Thor Blu-rays en T-Shirts

De comicliefhebbers zijn het laatste jaar enorm verwend geweest in de bioscoop. Thor was één van de toppers van het laatste jaar en zette de poort open naar al de veel besproken en geanticipeerde Avengers-film. Maar dat is pas in 2012 dat we die film mogen bewonderen, eerst gaan we thuis nog eens genieten van Chris Hemsworth als de machtige dondergod Thor. In samenwerking met Universal Pictures en Tinseltown mag Brainfreeze 3 Thor Combo’s (Blu-ray + DVD)  en 3 Thor T-Shirts weggeven.

De Winnaars

De volgende members winnen elk een Thor Combo, deze bevat de Blu-ray- en DVD-versie van de fantastische film

– Nyari
– Flandria
– Saepe

De volgende members winnen elk een Thor T-Shirt van de gelijknamige film.

– Darkgolo
– Dark Knight
– Sir. K

Proficiat aan de winnaars, jullie mogen een mailtje verwachten.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian