7
Posted 21/10/2011 by Arno in Comics
 
 

DC Universe Online gratis vanaf eind oktober!

DC Universe Online, de Massively Multiplayer Online-RPG voor de Playstation 3 waarin men met zelfgemaakte personages aan de zijde kan strijden van de grootste DC-superhelden en -schurken, wordt binnenkort Free to Play! Vanaf eind oktober zal de game – dewelke begin dit jaar werd uitgebracht door Sony Online Entertainment – gratis en voor niets te downloaden zijn van de Playstation Store.

De game krijgt hiermee wel enkele extra toegangsniveaus. In het eerste hiervan, Free Access, kan je gratis de eerste 30 levels spelen en krijg je ook toegang tot de Raids in Superman zijn Fortress of Solitude, de Batcave en de Arena-gevechten. Vermits dit niveau volledig gratis blijft, wordt er wel een beperking geplaatst op hoeveel personages je mag creëren en op je inventarisruimte.

In het tweede niveau, Premium Access, krijg je meteen toegang tot meerdere personages en een grotere inventaris. Je komt op dit niveau terecht wanneer je 5 euro of meer aan DLC voor de game hebt gespendeerd of wanneer je de game gekocht hebt, maar je abonnement (15 euro extra per maand) ondertussen al is verlopen.

Het derde en laatste niveau heet Legendary Access. Alle spelers die de game hebben gekocht en hun speelabonnement elke maand hebben verlengd komen automatisch op dit niveau terecht. Legendary Access verschaft je toegang tot elke feature van de game en de toekomstige uitbreidingspakketten.

Sony liet weten dat spelers zonder enige problemen kunnen wisselen tussen de drie accounts. Er zou ook geen beperking zijn tot het spelen met anderen. Een nieuweling op Free Access kan dus samen missies vervullen met de spelers van de Premium en Legendary-accounts (zolang de geselecteerde level/missie zelf niet exclusief is aan één bepaalde account). Bij deze is dus er eigenlijk geen excuus meer voor de DC-lezers onder ons – die eveneens een Playstation 3 bezitten – om de MMO links te laten liggen. Een review van DC Universe Online lees je hier. DC brengt overigens ook nog steeds de tweewekelijkse, 26-delige DC Universe Online Legends-comicreeks uit, een prequel op de game dewelke verdergaat op de onderstaande, lichtjes fantastische, intro.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.