2
Posted 20/10/2011 by Arno in Comics
 
 

Bekijk de trailer voor Justice League: Doom

Eerder kon je hier bij Brainfreeze al de aankondiging lezen voor Justice League: Doom, de nieuwste DC-animatiefilm die er in het eerste kwartaal van 2012 zal aankomen. Justice League: Doom zal een adaptatie worden van de Tower of Babel-verhaallijn uit de JLA-reeks van de jaren ’90, maar brengt heel wat veranderingen aan. Zo zal Ra’s al Ghul, de hoofdschurk uit Tower of Babel, in de film wel degelijk vervangen worden door de eveneens onsterfelijke Vandal Savage. Deze schurk komt de geheime zwakheden van de Justice League te weten en vormt een nieuw Legion of Doom om de helden één voor één uit te schakelen. Naast Savage zien we ondermeer ook de Royal Flush Gang, Cheetah, Star Sapphire, Metallo, Mirror Master en Bane opduiken.

De Justice League zal dan weer bestaan uit Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern, Martian Manhunter en hun nieuwste lid Cyborg. Zowel Kyle Rayner als Green Lantern en Wally West als de Flash uit Tower of Babel zullen in Justice League: Doom vervangen worden door de meer iconische Hal Jordan (stem door Nathan Fillion) en Barry Allen (stem door Michael Rosenbaum, die ook al de stem van Wally West verzorgde in de Justice League– en Justice League: Unlimited-animatiereeksen). Justice League: Doom werd geregisseerd door Lauren Montgomery (Wonder Woman, Batman: Year One), naar het allerlaatste script van wijlen Dwayne McDuffie (Static) Geniet alvast van de eerste trailer!

Justice League: Doom wordt de eerste DC-animatiefilm van 2012 en zal later in het jaar worden opgevolgd door Superman Versus The Elite – een adaptatie van “What’s So Funny About Truth, Justice and the American Way?” uit Action Comics #775, waarin de man van staal het opneemt tegen parodieën van The Authority – en de tweedelige adaptatie van Frank Miller’s Batman-klassieker The Dark Knight Returns.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.