3
Posted 18/10/2011 by Arno in Comics
 
 

Speel als Galactus in Ultimate Marvel Vs Capcom 3!

Het is niet alleen comicnieuws dat op de New York Comic Con werd bekendgemaakt, ook videogamegiganten zoals Capcom (Street Fighter, Resident Evil) stuurden het afgelopen weekend enkele sappige nieuwtjes de wereld in! Veel van de aandacht voor de Japanse videogamereus ging uit naar de crossover Street Fighter X Tekken, maar ook de fans van hun crossovervechtspellen met Marvel werden niet vergeten! Eerder konden jullie op Brainfreeze al de officiële aankondiging van Ultimate Marvel Vs Capcom 3 lezen, de nieuwe versie van de hier gereviewde Marvel Vs Capcom 3: Fate of Two Worlds. De Ultimate-versie van de game bevat heel wat herbalanceringen, nieuwe gamemodes en vooral nieuwe personages, achtergronden en kostuums. Maar dat is nog niet alles! Spelers zullen in Ultimate Marvel Vs Capcom 3 namelijk ook de kans krijgen om te spelen met de gigantische eindbaas van de game: niemand minder dan de planetenverslindende Galactus!

Wanneer je de controle kan uitoefenen over Galactus, schiet er natuurlijk van de traditionele 3-tegen-3-gameplay niet veel meer over. Daarom zal hiervoor een geheel nieuwe gamemode in het leven worden geroepen, waarin je als Galactus, steeds in dezelfde arena en aan dezelfde kant van het scherm, een heel resem vijanden mag verslaan (gelijkaardig aan een survival mode). Capcom deed vroeger al iets gelijkaardigs in de eerste Marvel Vs Capcom uit 1998, hierin konden spelers al de toenmalige eindbaas Onslaught besturen. De kans is echter wel klein dat de enorme overpowered Galactus online speelbaar zal zijn, maar ook al is het maar tegen de CPU, lijkt het spelen met deze gigant me wel iets: je mept namelijk niet alleen je tegenstanders K.O., je eet achteraf nog eens hun planeet op ook!

Verder werd er nog een nieuwe spelmodus aangekondigd genaamd Heroes Vs Heralds. Hierin kunnen de personages van verschillende power-ups tijdens een match tegen de heralds van Galactus (verzilverde versies van enkele karakters uit de game) worden voorzien. Deze power-ups dienen te worden bijeengespaard door het aanschaffen/winnen van ability cards, waarop heel wat niet-selecteerbare Marvel- en Capcom-personages een cameo zullen maken en wiens krachten de power-up zullen beïnvloeden (bijvoorbeeld: een ability card met de Invisible Woman schenkt je tijdelijke onzichtbaarheid).

Ultimate Marvel Vs Capcom 3 zal in Europa op 18 november uitkomen voor de Playstation 3 en XBox 360, een versie voor de nieuwe Playstation Vita komt eraan in 2012.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.