1
Posted 18/10/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Dexter goes Marvel Comics

En we brengen jullie nog meer spannend nieuws van het Cup O’ Joe Panel op de befaamde New York Comic Con. Ongetwijfeld dat jullie bekend zijn met de Showtime-televisiereeks Dexter. Vandaag kan ik jullie mededelen dat niemand minder dan auteur Jeff Lindsay, Dexter zijn geestelijke vader en dus schrijver van de Dexter-romans gloednieuwe comics zal schrijven voor het personage. Deze zouden terug de continuïteit van de boeken volgen! Dit integendeel tot de redelijk succesvolle televisiereeks die gebaseerd is op Jeff Lindsay zijn boeken maar niet echt de continuïteit volgt. Deze nieuwe comics zouden dus mooi nauw aansluiten bij Lindsay zijn eerdere werk.

Voor zij die misschien niet zo bekend zijn met Dexter, de boeken (en de televisiereeks) verkennen het leven van ene Dexter Morgan. Dexter is een nogal onopvallende forensisch onderzoeker voor de politie van Miami. Hij is zeer goed in zijn werk, daagt altijd op tijd op, is vriendelijk tegen zijn collega’s, hij is goed met zijn zuster en lijkt een doodgewone man te zijn. Niets is echter minder waar want al heel zijn leven zit Dexter opgescheept met zijn Dark Passenger die hem er toe aanzet om mensen te vermoorden, in stukjes te hakken en in de zee te dumpen. Toch kun je Dexter niet echt een slechterik noemen, hij volgt namelijk een zeer strikte code en vermoordt enkel zware criminelen waarvan hij kan bewijzen dat ze schuldig zijn.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be