2
Posted 16/10/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Superman: Earth One sequel cover onthuld

Zoals jullie je misschien al dan niet herinneren, was ik enkele maanden terug aan het zagen dat we wel heel lang moesten wachten op de sequel voor J. Michael Straczynski (Thor, Superman) zijn Superman: Earth One. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb op bepaalde vlakken weinig geduld en het leek me alsof Straczynski niet enkel de single issue fans teleur ging stellen (zie Wonder Woman en Superman Grounded), maar ook zij die wél genoten hebben van Earth One! Gisteren, werd echter eindelijk de cover onthuld van Straczynski en Shane Davis (Final Crisis: Rage of the Red Lanterns, Superman/Batman) hun vervolg op Superman: Earth One, geniet er alvast van.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be