9
Posted 11/10/2011 by Malkavian in Comics
 
 

The Avengers Trailer is er!

Hij is er! De eerste officiële trailer van de superheldenfilm waar we allemaal op zaten te wachten, The Avengers!

De actievolle trailer laat ons kennismaken met de leden van het team, waarin al duidelijk blijkt dat de interactie tussen de verschillende superhelden en hun gigantische ego’s al lekker zit. “Some Assembly requiredindeed. Verder vangen we ook al een eerste glimps op van het nieuwe harnas van Iron ManThor‘s stiefbroer Loki als de primaire slechterik en de Hulk! Opvallend is wel dat er in alle beelden nog geen enkele Skrull – de imperialistische, vormveranderende aliens– te zien is! Of is dat maar schijn, want in één van de momenten zie je Thor uithalen naar Captain America en het eerste dat in me op kwam was : “Eén van de twee is een Skrull”. The Avengers wordt geregisseerd door Joss Whedon en zal vanaf 4 mei, 2012 in de cinemazalen te zien zijn!

Enjoy the trailer, I know I did!!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian