3
Posted 04/10/2011 by Arno in Comics
 
 

The Avengers – nieuwe foto’s vanop de set!

Elke week lijkt er wel ergens een nieuwe foto vanop de set van Marvel‘s ultieme superheldenfilm, The Avengers, op te duiken. We hebben er hier al heel wat voor jullie verzameld, maar dankzij de laatste nieuwe editie van Entertainment Weekly kunnen we jullie naast enkele nieuwe setfoto’s, ook zelfs al een paar officiële screenshots tonen!

Regisseur Joss Whedon (Buffy the Vampire Slayer, Firefly) liet in het interview met EW alvast weten dat de all-star cast het enorm goed met elkaar kan vinden op de set en er totaal geen clash der ego’s blijkt te zijn, wat natuurlijk zeer goed nieuws is voor potentiële sequels! Verder zorgt dit er ook voor dat delen van het script geschreven worden naarmate het filmen vordert. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien wat vreemd voor een blockbuster van dit kaliber, maar Jon Favreau hanteerde ook al een gelijkaardige techniek in de eerste Iron Man-film, en dat resultaat mocht er zeker wezen.

Check hieronder alvast de nieuwe foto’s alsook de cover van Entertainment Weekly met de samengevoegde mugshots van het volledige team: Robert Downey, Jr. als Tony Stark/Iron Man, Scarlett Johansson als Natasha Romanov/Black Widow, Chris Hemsworth als Thor, Jeremy Renner als Clint Barton/Hawkeye, Chris Evans als Steve Rogers/Captain America en ten slotte Mark Ruffalo als Bruce Banner/de Hulk (nee ik weet ook niet waarom hij voor de Ben Stiller-pose uit Zoolander lijkt te gaan!). The Avengers staat nog steeds gepland om in de zalen te verschijnen op 4 mei, 2012.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.