1
Posted 26/09/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

De Man of Steel krijgt nieuwe mama

Er is een verandering in de casting van Zack Snyder zijn Superman film, Man of Steel aangekondigd. Actrice Julia Ormond die normaal gezien Lara, de biologische moeder van Clark Kent/Superman/Kal El ging spelen, zou niet langer gecast zijn voor deze rol. Dit stelt natuurlijk enigszins problemen voor regisseur Zack Snyder. Ik weet geen details van het script maar Lara en haar man Jor El zijn tot op heden nooit personages met veel screentime geweest in de Superman films. Met Julia Ormond die de prent verlaat, blijft er een gat over dat gevuld zal moeten worden.

Als we de website Deadline mogen geloven, dan zou dit gat wel eens opgevuld kunnen worden door de 42-jarige Israëlische schoonheid Ayelet Zurer. Volgens hen zal zij namelijk in de huid van Superman zijn Kryptonische moeder kruipen en zullen we haar dus zien naast Russel Crowe die nog steeds gecast is als Jor El. Persoonlijk had ik Crowe liever als Zod gezien, maar dat terzijde Zurer zou volgens Deadline deze week nog beginnen meewerken aan de opnames van Man of Steel.

Ayelet Zurer zullen jullie ongetwijfeld wel kennen van haar rol naast Tom Hanks in de verfilming van Angels & Demons of als de vrouw van Eric Bana in het historische drama Munich. Wat is jullie mening over deze nieuwe casting? Laat het ons gerust weten in de commentssectie!

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be