3
Posted 24/09/2011 by Gilles in Games/Toys
 
 

Batman: Arkham City – Sinestro? + Joker Challenge map! + Update Joker!

De nieuwtjes rond Batman: Arkham City blijven maar komen! Er zijn al een heel arsenaal aan skins voor The Dark Knight bekend gemaakt en nog steeds komen er bij. We hebben al eens droogweg vermeld dat er een extraatje rond deze game zou gevoegd worden bij de Amerikaanse Blu Ray-uitgave van  Green Lantern. Nu lijkt het niet om een flauwe grap van een internetgek te gaan, er komt dus een Batman-Sinestro Corps-skin. Als deze skin ook op de schijven zal staan die in de Benelux verschijnen is vooralsnog niet geweten.

In de VS heeft Gamestop een nieuwe teaser gelanceerd voor de game. Deze zou enkel beschikbaar zijn bij een preorder bij deze verkoper. Het gaat om de Challenge Map rond The Joker! Hier gaan we geen woorden aan vuil maken, klik maar meteen op het filmpje.

Batman: Arkham City is de sequel op het succesvolle Batman: Arkham Asylum en wordt in oktober gelanceerd als game voor Xbox 360, Playstation 3 en PC. De Amerikaanse release voor de PC wordt naar november uitgesteld, wederom hebben we nog geen duiding gekregen of het ook voor de Europese uitgave geldt.

Als je zin hebt om eens goed je mening te zeggen over deze opkomende game, dan ben je zeker welkom in het Arkham City-topic op ons forum.

http://youtu.be/kTVXl5D3gjI

 

Update: Volledige Joker-trailer!

http://youtu.be/rElYJkgMx9I

Comments

comments


Gilles

 
avatar