2
Posted 18/09/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

The Adventures of Tintin – Nieuwe afbeeldingen + Game

Af en toe komen we wel nog eens iets tegen over de verfilming van Kuifje. Zo duikt er zo af en toe wel eens een nieuwe afbeelding op uit de film. Op deze zestien nieuwe afbeeldingen kunnen we ondermeer het personage Allan zien, de eerste stuurman van Haddock. Alsook een van de gebroeders vogel.

 

Daarnaast geven we jullie ook de trailer mee voor de game van Ubisoft die op de film is gebaseerd. Het is een platform-game die volgens mij nogal zeer klassiek oogt. Rekening houdende met het doelpubliek is dit echt geen slechte keuze. The Adventures of Tintin: The Game zal op 21 oktober in de winkelrekken te vinden zijn.

De film The Adventures of Tintin is gebaseerd op De Avonturen van Kuifje door Hergé (voornamelijk het tweeluik: Het geheim van De Eenhoorn en De Schat van Scharlaken Rackham alsook De Krab met de Gulden Scharen). Steven Spielberg neemt de regie op zich en de hoofdrollen zijn weggelegd voor Jamie Bell (Kuifje/Tintin), Nick Frost en Simon Pegg als Jansen en  Janssen/Thomson and Thompson. Andy Serkis verleent zijn talenten voor de rol van Kapitein Haddock/Captain Haddock en Daniël – James Bond – Craig speelt de tegenstander Scharlaken Rackham/Red Rackham. Op 26 oktober wordt deze film in de bioscoop gelanceerd.

Comments

comments


Gilles

 
avatar