1
Posted 16/09/2011 by Gilles in Comics
 
 

Avengers: Earth’s Mightiest Heroes seizoen 2 trailer!

Op de pas verschenen Amerikaanse versie van de Thor-dvd en Blu-Ray zitten heel wat extra’s. Eén daarvan is een trailer voor het tweede seizoen van de succesvolle animatieserie Avengers: Earth’s Mightiest Heroes. De kwaliteit van onderstaande trailer is niet optimaal maar zeker voldoende om enkele leuke verschijningen te zien waarvan we in het tweede seizoen zullen kunnen van genieten. Naast andere bekende Marvel’s zullen we Vision, Susan Storm (Fantastic Four), en zelfs the Skrulls zien! Als we goed kijken zien we zelfs een wezen die verdacht veel op Red Hulk lijkt!

Op de Vlaamse tv-zender 2BE kun je tegenwoordig ook naar het eerste seizoen van deze serie kijken zij het wel in een Nederlands gedubte versie. Mocht je de afleveringen van het eerste seizoen echt met de originele stemmen willen zien kan je altijd de dvd’s kopen, je kan de afleveringen ook streamen op youtube.

Comments

comments


Gilles

 
avatar