7
Posted 15/09/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Wolverine, Cap, Charest en WO II

Wanneer kun je een geheim project niet langer een geheim project noemen? Me dunkt dat je dit privilege verliest wanneer je ergens vermeldt dat je aan een geheim project deelneemt. Zo was het met de, naar mijn mening enorm getalenteerde tekenaar Travis Charest wiens cv onder meer WildCats, Captain America en Thor omvat. Deze was zo vriendelijk om de wijde wereld te informeren dat hij aan een geheim project werkt voor Marvel Comics. Het zou gaan om een comic met als hoofdpersonages Wolverine en Captain America. Normaal gezien sta ik niet direct te springen om wéér eens een Wolverine comic-reeks of one shot maar het feit dat deze zich zou afspelen in de jaren veertig lokt toch mijn interesse.
When I get asked what I’m working on I usually don’t have a decent answer, until now. This is just a sketch so don’t read too much into it, but I can say it features Cap and Wolverine and part of it takes place in the early 1940’s…
Dit wil zeggen dat we een  pre-Weapon X Wolverine zullen te zien krijgen, met andere woorden James Howllet/Logan. Captain America zal zich als nieuwe superheld misschien ook nog niet zo gemakkelijk in zijn rol voelen en verbaasd zijn door de ferociteit van die kleine harige Canadees! Als je geen fan bent van beide personages en het oorlogstijdperk je totaal niet weet te boeien, dan zul je nog steeds versteld staan van het geweldige artwork van Charest. Deze zeer ruwe stijl zou volgens mij enorm goed passen bij het soort verhaal dat je van dit tijdperk verwacht! Geniet er alvast maar van en als wij mij horen, komen jullie het direct te weten.

 

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be