4
Posted 15/09/2011 by Alterrock in Comics
 
 

DC koopt Marvel…

DC koopt Marvel? Geen paniek…Dit gaat over een koopje in het online-wereldje.

DC heeft namelijk het keywoord Marvel op Twitter gekocht. Op Twitter kan je namelijk keywoorden kopen waardoor jouw Tweet als eerste wordt getoond als iemand naar dit woord zoekt. In dit geval betekent dat dus dat als je op Twitter zoekt op het woord Marvel, je een reclame van DC te zien zult krijgen. Alhoewel dit een volledig legale manier van werken is, zou Marvel wel eens juridische stappen kunnen nemen. Twitter heeft dan ook beslist het keywoord Marvel terug te nemen.

DC heeft het daarop op een andere boeg gegooid. Ze zijn nu eigenaar van de keywoorden Thor, Iron Man, X-Men en Spider-Man. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd.

Ga nu niet meteen naar Twitter surfen om te testen want DC heeft alleen de Amerikaanse rechten gekocht. Dus alleen surfers uit Amerika zullen deze reclames zien. We hebben toch enkele voorbeeldjes voor jullie:

 

Comments

comments


Alterrock

 
avatar
Een comicreader since 2010 en nu al gepassioneerd.