6
Posted 14/09/2011 by Malkavian in Comics
 
 

Walking Dead vanaf 20 september op FoxLife

The Walking Dead is een van de beste comic series die Image de laatste jaren heeft uitgebracht. Een ongoing reeks waar we een groep overlevenden volgen in een wereld vol met zombies en andere dolgedraaide overlevenden.

AMC bracht vorig jaar een serie uit die gebaseerd is op deze comic reeks. Het bestond slechts uit zes afleveringen en het smaakte naar meer. (Review van de Piloot aflevering) Gelukkig komt er meer, vanaf eind oktober zal The Walking Dead’s tweede seizoen te zien zijn op AMC in Amerika. Spijtig hoor ik je zeggen . . . Nee niet echt.

FoxLife zal vanaf 20 september het eerste seizoen van The Walking Dead uitzenden. In november gaat FoxLife gewoon verder en zal het, met amper enkele weken verschil met Amerika, ook het tweede seizoen uitzenden. Dit tweede seizoen zal 13 afleveringen tellen.

Voor diegene die Digitale TV hebben van Telenet is dat zeer goed nieuws, want FoxLife zit in een van de vele Thema-pakketten van Telenet. Dus misschien toch eens overwegen om zo’n pakket aan te schaffen? (Telenet – kanaal 64) Ik heb allesinds mijn digicorder al geprogrammeerd!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian