4
Posted 14/09/2011 by Gilles in Comics
 
 

Grace Randolph niet langer in Marvel’s The Watcher!

If youre not watching the Watcher… than you better have an excuse. Well, here you have it!

Volgens Bleedingcool.com wordt Marvel haar vaste videoshow The Watcher voortaan niet meer gepresenteerd door Grace Randolph. The Watcher is een wekelijkse update die Marvel hun fans aanbiedt via hun site en youtube.

Recent was Grace ineens verdwenen van het internetprogramma. Ze werd vervangen door Ben Morse en Ryan Penagos. De fans reageerden misnoegd want de kwaliteit van The Watcher is erdoor verzwakt. Men wist ook niet hoe het kwam dat de vaste presentatrice plots verdwenen was. Was ze ziek of met vakantie… Ontslagen misschien? Niemand kon er een sluitend antwoord op geven. Daarom gaf ze het antwoord zelf maar via de sociale netwerksite Twitter.

Haar bericht luidde: I’m afraid it is so, I was fired, and for the time being I don’t have anything else planned at Marvel.

I loved working on The Watcher and will miss it.

Yeah, I was fired. :( Sucky!

Marvel heeft ‘r dus haar C4 gegeven en voorlopig zien we haar niet terug. Ze gaf haar fans nog aan dat ze haar job zal missen. Marvel wil niet reageren op haar ontslag. Volgens Grace hebben ze ook geen duidelijke reden gegeven waarom ze vervangen wordt. Ze was zelfs nog plannen aan het maken voor de volgende uitzending wanneer ze het nieuws ontving. Het kwam als een donderslag bij heldere hemel.

Of The Watcher nog een lang leven tegemoet gaat zal nog moeten blijken. Grace Randolph heeft dankzij haar enthousiasme een grote fanbase uitgebouwd onder de Marvelliefhebbers, zij zouden haar het liefst wekelijks terugzien.

Hieronder zie je de (voorlopig?) laatste aflevering van The Watcher met Grace Randolph.

Comments

comments


Gilles

 
avatar