0
Posted 11/09/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op The Dark Knight #1

De kort geleefde The Dark Knight comicsreeks van schrijver/tekenaar David Finch (Action Comics, Brightest Day) heeft reeds een zeer korte maar turbulente voorgeschiedenis. Zo was er steeds sprake van vertraging waardoor de fans telkens zeer lang op de volgende issue moesten wachten. Hierdoor is er ook maar één zeer korte verhaallijn geweest. Persoonlijk vond ik dit enorm jammer want ik vond deze grimmige tekenstijl en spannende verhaallijn meer dan ideaal voor het personage Batman! Gelukkig geven de Powers That Be bij DC Comics een tweede kans aan David Finch en mag hij een tweede volume van zijn The Dark Knight schrijven én tekenen. Hopelijk heeft men uit de fouten van het recente verleden toch iets geleerd en zal dit tweede volume geen vertragingen kennen. Afgaande op deze eerste beelden ziet het er alvast weer veelbelovend uit, de verhaallijn lijkt me ook meer dan interessant genoeg om vele fans aan te lokken. Er is namelijk een mysterieuze figuur die zich schuilhoudt in de gangen van het befaamde en beruchte Arkham Asylum. Om te ontdekken wie deze nieuwe bedreiging is en wat deze in petto heeft voor Gotham City, moet Batman zich een weg banen (en vechten) door hordes van psychopaten. Ook zal hij merken dat er legale gevolgen vast hangen aan zijn Batman Incorporated initiatief …

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be