4
Posted 09/09/2011 by Lav in Comics
 
 

En de nieuwe F.A.C.T.S. mystery guest is..

Er zijn al verschillende gasten aangekondigd die op de 21ste editie van F.A.C.T.S. aanwezig zullen zijn. Een lijst met deze gasten kon je al eerder hier op Brainfreeze lezen, maar deze maand heeft F.A.C.T.S. laten weten dat ze nog een mystery guest gingen aankondigen. Op hun facebookpagina gaven ze drie hints wie het gastenlijstje voor 22-23 oktober zou aanvullen.

De drie hints klonken als volgt:
Hint one : “not like” (to remain in Facebook-terms)
Second hint: take the first hint and put it in the future !
Third (and final) hint: the first word of a very popular smart-phone game.
Voor wie het nog niet zou raden, hij is groot, groen en gemeen

 


The Hulk
uiteraard!

Lou Ferrigno had als jonge twintiger al twee Mr. Universe-prijzen achter de rug en heeft nog samen met die andere bodybuilder/moviestar, Arnold Schwarzenegger, aan verschillende wedstrijden meegedaan. Maar Lou staat het meest bekend voor zijn rol in de tv-reeks van eind jaren ’70-begin jaren ’80, The Incredible Hulk.
Deze spierbundel kreeg een ware cultstatus door zijn vertolking van het groene monster en speelde nog in drie verschillende Hulk-films, The Incredible Hulk Returns, The Trial of the Incredible Hulk en The Death of the Incredible Hulk . Lou bleef nooit ver weg van Hulk en deed ook de voice-acting van de animatiereeks eind jaren ’90.
In aanvulling van de tv-rol die zijn leven had veranderd, schreef hij ook een autobiografie, My Incredible Life as The Hulk. In de latere Hulk-verfilmingen was Lou nog steeds aanwezig met een gastrol en zal ook zijn stem verlenen voor de groene reus in de aankomende Avengers-film.

Fans zullen hem dit jaar op F.A.C.T.S. kunnen ontmoeten, maar zorg er vooral voor dat je hem niet kwaad maakt.

En vergeet niet uw favoriete foto mee te nemen om te laten signeren!

 

Comments

comments


Lav

 
avatar