4
Posted 09/09/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Battlestar Galactica Season Zero Omnibus

Schrijver Brandon Jerwa (Army of Darkness, Highlander) brengt ons de Battlestar Galactica Season Zero Omnibus in samenwerking met tekenaars Jack Herbert (Kirby Genesis, The Black Terror) en Adriano Batista (Red Sonja, Junglegirl). Maar wat is nu die mysterieuze Season Zero? Het is niets minder dan het nooit eerder vertelde verhaal van de gehele crew van het ruimteschip de Battlestar Galactica. Season Zero speelt zich af een goeie twee jaar voor de befaamde en door critici opgehemelde reboot van Battlestar Galactica. We volgen hier de oorlogsheld Commander Adama en zijn geharde crew terwijl ze hun eerste missie aan boord van de Battlestar Galactica ondernemen. De crew en de rest van de wereld zijn zich hier nog onbewust van de komende apocalyps die veroorzaakt zal worden door de terugkeer van een oude vijand: de Cylons! Een leuke toevoeging aan een reeds uitgebreide mythologie dus, iets voor de fans van de serie.
Geniet alvast van deze uitgebreide eerste kijk op Season Zero:

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be