3
Posted 08/09/2011 by Gilles in Comics
 
 

Holy bill of rights, Batman! They’re Batmanning!

I’m just going to hang around the bar. I don’t want to look conspicuous.

Er is weer een nieuwe internetrage die de ronde doet. De bedenkers hebben inspiratie gezocht in de verfilming van één van de bekendste comichelden van allemaal. In de film Batman uit 1989 hing Bruce Wayne ook al ondersteboven in een ochtendscene. Net zoals een vleermuis hang je tijdens het “Batmanning” ondersteboven. Het nut? Goeie vraag, maar het is in ieder geval wel grappig.

Amerikaanse studenten van de Purdue Univeristy kwamen met het idee op de proppen. Ze noemen zichzelf Batman Boilers. In groep houden ze zich bezig met zoals een vleermuis te gaan rondhangen, op de meest vreemde plaatsen.  Als je ergens gaat rondhangen binnenkort, probeer het ook eens. Misschien bevalt het je wel. Geef toe, het is origineel en je zal zeker bekijks hebben. Het lijkt ook nog eens goed te zijn voor de conditie ook, want voor zo’n pose heb je vast wel heel wat spierkracht nodig!

http://youtu.be/50xynq4xmCw

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Comments

comments


Gilles

 
avatar