5
Posted 07/09/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Vierde speelbaar personage in Batman: Arkham City?

De release van Batman: Arkham City van Rocksteady Studios komt stilaan dichterbij. Op het net duiken steeds meer nieuwigheden en geruchten op over de game. Dat we naast Batman ook Catwoman en Robin als avatar zullen kunnen gebruiken in de game is ondertussen al lang geen nieuwtje meer.

Nu is het echter zo dat we dankzij een interview dat Dax Ginn van Rocksteady studio’s aan GameRant gaf, te weten zijn gekomen dat er een dikke kans bestaat dat er nog een vierde speelbaar personage aan de game zal worden toegevoegd. Ginn gaf te kennen dat er nog een grote verrassing komt voor de fans van de franchise. Tussen de regels door kwamen de interviewers dus tot de conclusie dat er dus nog een Bat-personage wordt toegevoegd aan de game. De demo die uitgetest werd op Gamescom 2011 had duidelijk nog een lacune die hiervoor zou bestemd zijn.

Zou het kunnen dat we eindelijk een gameversie van Nightwing zullen krijgen? Of wordt het toch Batgirl of iemand anders? Speculaties alom hieromtrent in ieder geval. Hopelijk gaat het niet om een grap van de interviewer van GameRant. Maar in ieder geval, onze nieuwsgierigheid is gewekt!

Batman: Arkham City is de sequel op het succesvolle Batman: Arkham Asylum en wordt in oktober gelanceerd als game voor Xbox 360, Playstation 3 en PC.

Als je zin hebt om eens goed je mening te zeggen over deze opkomende game, dan ben je zeker welkom in het Arkham City-topic op ons forum.

Comments

comments


Gilles

 
avatar