4
Posted 07/09/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Op de set van The Avengers (Spoilers)

Op het net duiken tegenwoordig overal filmpjes en foto’s op van de set van The Avengers. Sommige beelden tonen ons hoe het er aan toe gaat op de filmset zelf. Andere beelden geven ons dan weer een duidelijk beeld over hoe de kostuums er uitzien en bieden ons zelfs de mogelijkheid om zelf het script samen te stellen. Tussen haakjes… Wat een kar waarmee Tony Stark rijdt zeg!

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de set van The Avengers in The Big Apple. De geïnteresseerden kunnen zelfs zien dat Stan Lee aanwezig is! Het is vermoedelijk een foto van zijn cameo, maar natuurlijk zijn we dit maar zeker als we het resultaat op vier mei in de bioscoop zullen zien.

Als extra hebben we nog explosief beeldmateriaal van de scènes die in New York zijn opgenomen. Het gaat om opnames door omstaanders met een gsm-toestel. Erg veel valt er niet op te zien maar het geeft je een leuk beeld van de sfeer op locatie.Comments

comments


Gilles

 
avatar