3
Posted 07/09/2011 by Koen in Interview
 
 

Kristof Spaey spreekt ! – Deel 3

Het is ondertussen al meer dan een half jaar geleden dat we het eerste en tweede deel van onze ontmoeting met Kristof Spaey geplaatst hebben. De reden hiervoor was het uitstel van de release van Ooit en een herdruk van Misschien/Nooit. Dankzij de Vlaamse Onafhankelijke Stripgilde, de beroepsvereniging van Vlaamse stripmakers die volgende week zijn debuut als stripuitgeverij maakt, zijn deze albums eindelijk een feit.

In dit derde deel spreekt Kristof over zijn reeds verschenen strips en zijn evolutie als tekenaar. Enjoy !

Iedereen is welkom op donderdag, 8 september, in het Belgisch Centrum voor het Beeldverhaal op de voorstelling van Ooit en het eerste album van de nieuwe reeks van Steven Dupré: Midgard. (meer info: Klik hier)
Beiden zullen zowel zaterdag als zondag ook aanwezig zijn op de Stripbeurs van Breda.

Comments

comments


Koen

 
avatar
Notorious comic geek – Brugge