0
Posted 05/09/2011 by Timaeus in Tv/Film
 
 

Kevin Smith’s Comic Book Store: een reality reeks

Kevin Smith is terug! Niet dat hij ver weg is geweest, maar het is toch alweer een jaar geleden dat hij in de comicindustrie nog eens van zich liet horen met Batman: The Widening Gyre. De geek god was namelijk druk bezig met het promoten van zijn low-budget film Red State die op 23 september verkrijgbaar is. Tijdens deze promotietour kon hij trots zijn volgende project aankondigen: Jay and Silent Bob’s Secret Stash.

Nee, het gaat niet over de echte secret stash van beide stoners, maar over de gebeurtenissen in een comicwinkel waar in ware Clerks stijl, het reilen en zeilen in een comicwinkel en de hilariteit die er uit resulteert zal volgen.

Smith wist alvast het volgende te zeggen over deze serie:

“Draper. Meth. Zombies. Deze serie kon geen betere thuis vinden,” aldus Smith . “AMC is voor televisie wat Miramax was voor film toen ik net begon: ze zijn de eerste bestemming voor elke verteller die een vreemd verhaal wil vertellen dat geen enkele andere zender het lef heeft het aan te raken. En alsof ik hen nog niet genoeg aanbidde, brengen ze nu mijn vrienden op het kleine scherm! Ik ben overdonderd, trots en extreem gelukkig dat ik in zee kan gaan met een zender die ik sowieso al trouw ben. En als ze iets harder hadden onderhandeld, ging ik deze show maken voor niets anders dan een vervroegde toegang voor elke aflevering van Mad Men, Breaking Bad en Walking Dead.”

Smith is alvast heel erg enthousiast over deze nieuwe reeks, maar wij zullen moeten wachten tot het eerste kwartaal van 2012 om onze mening over deze nieuwe reeks te geven. Het eerste seizoen zal alvast zes 60 minuten tellende afleveringen tellen en wordt hopelijk een groot succes. Wij houden je alvast op de hoogte en zullen de première zeker reviewen. Hopelijk tot dan.

Comments

comments


Timaeus

 
avatar