33
Posted 03/09/2011 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Win alle comics van het nieuwe DCu! Dag 3

September staat volledig in het teken van het nieuwe DC Universum. DC Comics gaat immers de hele maand lang hun titels een nieuwe start geven en dat vinden wij bij Brainfreeze het ideale moment voor jullie om deze nieuwe start mee te maken. In samenwerking met Archonia zullen we dan ook de 52 eerste nummers van de nieuwe DC-reeksen weggeven, tot drie keer toe. Je leest het goed: 156 comics worden in totaal weggegeven in september.

Wat kan je nu exact winnen?

Elke dag maken we een nieuwe post waar we 1, 2 of 3 comics weg geven.

Elke zondag geven we een weekpakket weg, waarin alle comics van de afgelopen week zitten. Heb je dus geen comic gewonnen, dan win je misschien het weekpakket wel.

Op 1 oktober 2011 maken we de winnaar bekend van het ultieme pakket van alle 52 comics. Deze winnaar is dus meteen mee met alle 52 reeksen!

Voor zij die niet zo goed meer kunnen volgen: elke dag een paar comics, weekpakketten op zondag en het totaalpakket op 1 oktober.

In samenwerking met Archonia.com


Wat moet je doen om te winnen? Er zijn 3 manieren !

Post een reactie in de wedstrijdpost van de dag op Brainfreeze.be. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

Volg ons op Facebook en tag jezelf in de ‘image van de dag’ op de Brainfreeze Facebook Pagina om kans te maken op die comic(s).

Volg ons op Twitter en retweet het dagbericht op Twitter om kans te maken op die comic(s).

Als je dus drie keer kans wil maken per actie, dan moet je een reactie geven, een image taggen op Facebook en iets retweeten. Wil je enkel iets op Facebook doen? Geen probleem, dat gaat ook.

Maak je ook geen zorgen over wanneer je mag meedoen. Je mag bij elke wedstrijd terug meedoen, ook als je al iets gewonnen hebt!

!! Denk er wel aan dat als je via Facebook of Twitter meedoet, je ook een PM (privéboodschap) moest sturen naar Malkavian, zodat wij kunnen nagaan wie er juist achter die naam schuilgaat, kwestie dat we je persoonlijke gegevens niet bekend moeten maken als je wint. !!

Welke Comics kan je vandaag winnen?

BIRDS OF PREY #1
Geschreven door Duane Swierczynski
Tekeningen door Jesus Saiz
Cover door Jesus Saiz

BLACKHAWKS #1
Geschreven door Mike Costa
Tekeningen door Ken Lashley
Cover door Ken Lashley

MISTER TERRIFIC #1
Geschreven door Eric Wallace
Tekeningen door Roger Robinson
Cover door J.G. Jones

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekend gemaakt elke maandag.
Comics worden verstuurd nadat de wedstrijd volledig is verlopen!
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian