0
Posted 03/09/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Wolverine #15

Op 7 september komt de nieuwe Wolverine #15 uit van schrijver Jason Aaron(Wolverine: Manifest Destiny, Dark Reign: The List – Wolverine). De zeer sombere, en naar mijn mening saaie/inspiratieloze, cover werd getekend door Jae Lee (Stephen King’s Dark Tower, Captain America). Goran Sudzuka (Y: The Last Man, Hellblazer: Lady Constantine) staat dan weer in voor de tekeningen in de pagina’s zelf. In het begin van zijn run met het personage bracht Jason Aaron de ziel van Wolverine naar de hel. Daar moest hij een confrontatie met de duivel zien te overleven en terug uit de hel weten te klauteren. Geen gemakkelijke opdracht als je daar zoveel vijanden hebt! Nadien stuurde Aaron onze kleine, kwade Canadese mutant op (nog maar eens) een missie van wraak en nam Wolverine het op tegen de mysterieuze Red Hand organisatie en hun Mongrels. Wraak was iets dat onze goede vriend echter niet zou krijgen: de leden van Red Hand pleegden zelfmoord en lieten een videoboodschap achter waaruit bleek dat al de Mongrels kinderen waren van Wolverine. Na deze verschrikkelijke onthulling dat hij het bloed van zijn vele kinderen op zijn handen (of moet ik klauwen zeggen?) heeft, is Wolverine een gebroken man. Hij keert zijn rug naar de mensheid en trekt zich nogmaals terug in de Canadese wildernis. Betekent dit het einde voor de Wolverine die we kennen of is dit gewoon het beginpunt voor een geheel nieuw tijdperk van deze kleine wildebras?

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be