4
Posted 03/09/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Green Lantern #1

Fans van Green Lantern kunnen gerust op beide oren slapen, want Geoff Johns (Green Lantern: Rebirth, Aquaman) zal nog steeds de avonturen schrijven van ieders favoriete intergalactische politiekorps. Toch, dit is en blijft het DCnU dus er zullen enkele grote veranderingen zijn. Veranderingen die direct op de War of the Green Lanterns verhaallijn en de bijhorende Aftermath lijken te volgen. De meest gekende van alle Green Lanterns, Hal Jordan, is nergens terug te vinden in deze eerste issues, de Guardians discussiëren nog steeds over alles wat er gebeurd is en niemand minder dan hun grootste vijand Thaal Sinestro werd door een Groene Power ring uitgekozen als diens nieuwe drager! En wat zijn die verduivelde kleine smurfen nu weer van plan met Ganthet?! Als dat alleen al niet genoeg reden is om je te overtuigen deze reeks te volgen dan zijn er nog steeds de geweldige tekeningen van Doug Mahnke (Superman: The Man of Steel, Blackest Night). Johns en Mahnke hebben eerder al succesvol samengewerkt aan de Green Lantern reeks en zullen dus ditmaal hoogstwaarschijnlijk ook niet teleurstellen. Als ik zo deze eerste pagina’s van Green Lantern #1 lees kan ik niets anders doen dan kwijlen en hunkeren naar meer … Jammer genoeg moet ik, en jullie nog even doorbijten tot het 14 september is vooraleer we de rest kunnen lezen.

 

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be