2
Posted 03/09/2011 by Timaeus in Comics
 
 

DCnUws: JLI 1, Hawk & Dove 1 en Batman & Robin nu ook uitverkocht

Gisteren meldden we al dat Justice League 1, Batgirl 1 en Action Comics 1 een tweede druk krijgen door hun overdonderende succes. Vandaag wist site BleedingCool echter al te melden dat deze comics niet de enige zullen zijn. Ze worden namelijk gevolgd door Justice League International 1, geschreven en geïllustreerd door Dan Jurgens (Booster Gold) en Aaron Lopresti (Wonder Woman) respectievelijk, Hawk and Dove 1, geschreven en geïllustreerd door Sterling Gates (Supergirl) en Rob Liefeld (X-Force) respectievelijk en Batman & Robin 1, geschreven en geïllustreerd door de vaste partners Peter J. Tomasi (Green Lantern Corps) en Patrick Gleason (Green Lantern Corps) respectievelijk.

De teller staat ondertussen op zes titels die al meerdere drukken krijgen, maar het lijkt heel waarschijnlijk dat nog titels van de 52 nieuwe boeken zich bij dit selecte groepje zullen mogen scharen. We zijn amper een week ver in wat voor DC Comics een van de belangrijkste maanden uit hun bestaan moet zijn en het lijkt dat hun wilde gok heeft uitbetaald en de fans deze nieuwe reeksen wel weten te smaken. We hopen alleszins voor hen dat nog vele titels zullen uitverkopen en dat vele mensen die nog niet geïnteresseerd waren in (DC) comics, ervan zullen genieten en zullen zorgen voor een nieuwe wind die voor de hele industrie een nieuwe bloeiperiode zal zorgen.

Voor onze wedstrijd heeft dit uitverkopen geen slechte bijgevolgen, enkel maar voordelen. We zullen nu maar liefst zes collectors items kunnen verloten onder jullie en ervoor zorgen dat enkele gelukkigen met volle teugen mogen genieten van deze verhalen. Alvast succes en hopelijk deze maand meer goed nieuws over de verkoop van the New 52!

Comments

comments


Timaeus

 
avatar