3
Posted 02/09/2011 by Arno in Comics
 
 

Volledig Supermankostuum gespot op de set van Man of Steel

Eerder konden we jullie hier bij Brainfreeze al de eerste officiële foto van acteur Henry Cavill (Immortals, The Tudors) als Superman tonen in Man of Steel, de nieuwe film van Zack Snyder (300, Watchmen) dewelke in juni 2013 de zalen zal binnenvliegen. Al zag dit naar mijn mening er alvast heel goed uit, kregen we dankzij wat creatieve belichting echter nog niet het volledige kostuum te zien dat de man van staal zal dragen.

Nog niet zo lang geleden verschenen er foto’s vanop de set in Plano, Illinois (dewelke model staat voor Smallville, het dorp waarin Clark Kent werd grootgebracht) die al een eerste, vrij wazige kijk gaven op het volledige kostuum. Hierbij merken we al wel dat het pak zoals verwacht voornamelijk geïnspireerd werd door de redesign van Jim Lee (Justice League) voor de DC relaunch. Met andere woorden: van de rode onderbroek valt geen glimp meer te bespeuren.

Tegelijk schonken deze foto’s ook al een blik op actrice Antje Traue (Pandorum) als de Kryptoniaanse criminele Faora. Doorheen de jaren werd dit personage als ofwel een aparte superschurk, ofwel de handlangster tot zelfs de vrouw van General Zod (de hoofdschurk in de film) geportretteerd. Wie de man in het CGI-pak naast haar is blijft voorlopig nog een mysterie. Ook al zou het kostuum van General Zod (gespeeld door acteur Michael Shannon) volgens de laatste geruchten met de computer gegenereerd worden, blijkt de man in de foto’s schijnbaar iets te groot te zijn om gewoonweg dienst te doen als een stunt double voor Shannon. Zou het kunnen dat Non of Jax-Ur (twee gelijkaardige criminelen vanuit Krypton‘s Phantom Zone) ook een rol spelen? Of mogen we onze fantasie de vrije loop laten en toch maar hopen op Doomsday? Voorlopig houden Warner Bros. en DC de lippen nog steevast op elkaar.

Ondertussen kunnen we jullie alvast nog wel enkele zeer recente close-up foto’s tonen vanop de set die heel wat details over het kostuum van Henry Cavill vrijgeven. Ze spreken voor zich, maar ik voeg er alvast aan toe dat het klassieke Supermanpak er alvast heel wat meer sci-fi en moderner uitziet, net zoals de mensen achter de DC relaunch het voor ogen hebben.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.