4
Posted 02/09/2011 by Timaeus in Comics
 
 

DCnUws: JLA 1, Batgirl 1 en Action Comics 1 krijgen herdrukken

We zijn net begonnen met onze DCnU wedstrijd bij Brainfreeze en het blijkt dat enkelen onder jullie zich mogen opmaken om een echt collector’s item te mogen ontvangen. Vandaag is het nieuws gereleased dat er na de eerder aangekondigde tweede druk van Justice League of America nu een derde druk volgt. De strip is immers opnieuw volledig uitverkocht bij distributeur Diamond Publishing. Wees echter niet bevreesd, stripwinkels hebben misschien nog wel een eerste druk of zelfs een tweede liggen, maar vermits de derde waarschijnlijk opnieuw een andere cover zal krijgen, wordt het eerder een spelletje Pokémon: Can you catch them all?

Naast het overdonderende succes van de comic van de hand van Jim Lee en Geoff Johns mogen ook Gail Simone, Ardian Syaf, Grant Morrison en Rags Morales ook een complimentje van hogerhand verwachten. Diamond liet namelijk weten dat ze ook door hun voorraad aan eerste druk exemplaren van Batgirl 1 en Action Comics 1 zijn. De oplage was waarschijnlijk wel lager dan Justice League die de vlaggenschiptitel van het DCnU was, maar niettemin is het toch een indicatie dat de relaunch door de fans enorm wordt gesmaakt en het mogelijk het grootste verkoopssucces zal worden sinds de Obamacovers van Spider-Man.

Wij zijn alleszins heel erg enthousiast over wat er aan het gebeuren is en juichen enkel maar deze goeie verkoopscijfers toe. Het toont dat in Amerika alleszins al de mensen heel open staan voor de nieuwe wind die door de comicindustrie waait. Brainfreeze zorgt ervoor dat ook jullie enthousiast zullen zijn voor deze actie en naar de winkels zullen lopen om ook deze nieuwe titels te proeven en misschien wel voor een lange tijd te volgen.

Comments

comments


Timaeus

 
avatar