4
Posted 30/08/2011 by Alterrock in Comics
 
 

X-Men Regenesis: een goud en blauw team?

De laatste weken heeft Marvel verschillende teasers van X-Men Regenisis uitgebracht. Zo geeft het ons een kijkje op hoe de teams er zullen uitzien na X-Men Schism. Het is dus tijd om een overzichtje te maken en kijken welke conclusies we al kunnen trekken.

Het valt meteen op dat de series verdeeld zijn in twee kleuren: goud en blauw. We weten al dat het team zal opsplitsen waarbij een gedeelte Wolverine zal volgen en een ander gedeelte Cyclops. Eerder is er ook een teaser vrijgegeven waarop te zien is dat Cyclops deel zal uitmaken van Uncanny X-Men. Zoals jullie hieronder kunnen zien wordt Uncanny X-Men onder het blauwe team gerekend. We kunnen dus veronderstellen Team Blauw gelijkstaat aan Team Cyclops en Team Goud gelijkstaat aan Team Wolverine.

We kunnen dus onderstaand overzichtje van series en X-Men maken:

Team Blauw:


Generation Hope: Sebastian Shaw
X-Men: Jubilee
Uncanny X-Men: Emma Frost en Cyclops
New Mutants: Nate Grey

Team Goud:

Uncanny X-Force: Nightcrawler
Wolverine & the X-Men: Wolverine
X-Men Legacy: Rogue
X-Factor: Havok

Dit is al een kort overzichtje maar zoals jullie zien zijn er nog veel schaduws op de covers. We kunnen erop rekenen dat Marvel deze schaduws stap voor stap zal invullen. Voorlopig kunnen we alleen nog speculeren en verder afwachten tot oktober.

Marvel komt ook uit met een nieuwe 4-delige mini-serie genaamd Magneto: not a hero. In deze serie duikt er een filmpje op waarop te zien is hoe Magneto een lid van een anti-mutantengroepering vermoord. Het ziet er dus naaruit dat Magneto terug als slechterik uitgespeeld zal worden. Voor de reden van zijn ommekeer zullen we moeten wachten op het eerste deel maar het ziet er naar uit dat onze favoriete X-Menslechterik terug zal keren. Skottie Young (Human Torch,  The wonderfull wizard of Oz) zal het verhaal schrijven terwijl Clay Mann (X-Men Legacy) zal instaan voor de art. Deel 1 van deze serie zal uitkomen op 9 november.

Comments

comments


Alterrock

 
avatar
Een comicreader since 2010 en nu al gepassioneerd.