4
Posted 26/08/2011 by Gilles in Comics
 
 

Green Lantern Bicycle Light

Op 19 augustus kwam de film Green Lantern in de Braziliaanse filmzalen. Om de film te promoten werd er een originele reclamestunt bedacht, wat het precies is ga ik jullie zelf laten ontdekken. Bekijk gewoon onderstaand filmpje. Krijgen jullie ook al zin om eens lekker aan sport te gaan doen?

We hebben nog meer Green Lantern-nieuws. Onlangs werd er bekendgemaakt dat er op de Amerikaanse Blu Ray-uitgave een extended cut zal te zien zijn. Deze verlengde versie van de film zal zes minuten langer zijn dan diegene die in de bioscopen draaide. Op de koop toe zou er bij deze uitgave nog een extraatje zijn in verband met Batman – Arkham City… Of we in Europa ook een uitgave krijgen met al dezelfde extra’s is vooralsnog niet bekend.

Comments

comments


Gilles

 
avatar