1
Posted 24/08/2011 by Gilles in Comics
 
 

Update 2 – Gotham City Imposters + Trailer + Gameplaytrailer

Laad je revolvers en je shot-gun, neem ook maar gauw een voorraad kogels bij de hand want Warner Bros. Interactive vuurt een nieuw schietspel op je af.

In de multiplayer-shooter Gotham City Imposters kruipen de spelers niet in de huid van Batman of The Joker maar kiezen ze om één van beiden te imiteren. Volgelingen van The Joker zetten natuurlijk de hele boel op stelten, terwijl ontevreden burgers het voorbeeld van onze bekende Dark Knight volgen en het heft in eigen handen nemen. Buiten het feit dat de “imposters” hun inspiratie halen bij Batman en The Joker, hebben ze niets met hen te maken. Het zijn dus geen “minions” of gehuurde troepen.

De spelers kunnen hun avatar zelf aanpassen op gebied van outfit, karakter, wapens… Het spel kan alleen online worden gespeeld tegen andere gamers. De titel verschijnt in de loop van de winter van 2012, het gaat om een downloadgame voor de pc, Playstation 3 en Xbox 360.

Edit : Er is een nieuwe, en hilarische trailer, gelanceerd die we jullie niet konden onthouden!

Edit 2 : De nieuwste trailer geeft je een idee hoe het spel gespeeld wordt. Het ziet er allemaal nogal chaotisch uit, maar is overduidelijk de bedoeling. De game wordt begin 2012 verwacht. De nieuwste trailer staat onderaan.

Comments

comments


Gilles

 
avatar