0
Posted 24/08/2011 by Gilles in Comics
 
 

Eerste kijk op: Bionic Man #1

Steve Austin is terug in zijn nieuwe eigen reeks voor de 21ste eeuw! Het personage verscheen oorspronkelijk in 1972 in Cyborg en werd later ook gebruikt in de tv-serie The Six Milion Dollar man.

Regisseur , komiek, producer… Beroepen die iedereen wel wilt uitoefenen. Kevin Smith beoefent ze allemaal en nog heel wat meer. Als comic-liefhebber, schrijft hij ook regelmatig scenario’s voor zijn geliefde medium. Zo schreef hij onder meer Batman – Cacophony en Spider-Man and the Black Cat: The Evil that Men Do en nog heel wat andere. Voor Dynamite doet hij dat nu nog eens over met The Bionic Man. Smith heeft zich laten inspireren door de televisieserie The Six Milion Dollar man. De tekeningen van dit eerste deel van deze 40-pagina’s lange comic zijn verzorgd door Jonathan Lau (The Green Hornet).

Comments

comments


Gilles

 
avatar