0
Posted 22/08/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op: Teen Titans #1

Het is bijna september dus velen onder jullie kijken waarschijnlijk volop uit naar wat men bij DC Comics in petto heeft voor haar fans met het DCnU. Sommigen zullen dit initiatief toejuichen terwijl anderen dit een enorm slecht idee vinden. Wat je er ook van denkt, bij DC Comics in men alvast in één ding geslaagd: de mensen praten enorm veel over hun comics en het DCnU initiatief! Om hier een steentje aan bij te dragen geef ik jullie nu een eerste kijk op TEEN TITANS #1.

Tim Drake, ooit Batman’s trouwe sidekick Robin, schiet terug in actie. Wanneer een internationale organisatie schijnbaar van plan is om tieners met superkrachten te vangen, te vermoorden of in te lijven kruipt Drake in de huid van Red Robin en stelt een team samen uit tienerhelden. De mysterieuze maar vrij vijandige en enorm sterke dievegge Wonder Girl, en de hyperactieve snelheidsduivel Kid Flash. Alleen zou hij namelijk geen kans maken tegen het levende, ademende wapen, dat haar oorsprong in een andere wereld vindt. Deze jonge helden zullen tezamen met nog enkele andere getormenteerde tieners het roster van de Teen Titans vormen in deze nieuwe reeks van schrijver  Scott Lobdell (WildC.A.T.S, Uncanny X-Men) en tekenaar Brett Booth (Justice League Of America). De geïnteresseerden kunnen vanaf 28 september hun exemplaar in handen hebben, geniet intussen alvast van deze eerste kijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be