3
Posted 22/08/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Batman Arkham City – Batman en Robin-skins + Mr. Freeze-trailer

De release van Batman: Arkham City van Rocksteady Studios komt stilaan dichterbij. Op het net duiken steeds meer nieuwigheden op over de game. We hebben het al gehad over het feit dat Catwoman en Robin in de game voorkomen, hebben trailers gepost met onder meer The Penguin en dan vergeet ik vast nog wel een paar dingen. Een tijdje geleden verscheen er nog een trailer op het net, dit keer kunnen we Batman het zien opnemen tegen Mr. Freeze. Voor de trailer kun je naar beneden scrollen.

Ook leuk om te weten is dat zowel Batman als Robin speelbaar zijn met verschillende looks/skins. Het hoofdpersonage heeft natuurlijk de meeste variatie in uiterlijk tot zijner beschikking. Zo is er onder meer een Batman – Year one-, een Beyond– en een Dark Knight Returns-skin. Tim Drake/Robin die je in de challenge maps als gamepersonage kan gebruiken heeft ook nog drie extra skinvariaties gekregen: Red Robin, Hooded Robin, en Robin van Batman: The Animated Series. Natuurlijk weten we allemaal dat de Robin in The Animated Series, Dick Grayson was… Maar kom, we gaan niet zeuren. Al deze extra skins zullen downloadbaar zijn.

Batman: Arkham City is de sequel op het succesvolle Batman: Arkham Asylum en wordt in oktober gelanceerd als game voor Xbox 360, Playstation 3 en PC.

Als je zin hebt om eens goed je mening te zeggen over deze opkomende game, dan ben je zeker welkom in het Arkham City-topic op ons forum.

Extra Robin-skins

Extra Batman-skins

Iets later opgedoken Batman – Year One-skin

Comments

comments


Gilles

 
avatar