5
Posted 20/08/2011 by Malkavian in Video-Show
 
 

Videoverslag: Comic about Comics met Xander De Rycke

Afgelopen woensdag vond “Comics about Comics” plaats in Comedy Café The Joker te Antwerpen. Het was een experimentele avond waar Xander De Rycke, Fokke van der Meulen en ikzelf ons ziel gingen bloot leggen in verband met comics. Onvoorbereid en elk met een zak comics en actionfigures trokken we naar Café The Joker en hebben we, volgens mij toch, een hele leuke avond gehad. Wade & Lav van de Brainfreeze crew waren ook aanwezig en die kregen dan van mij de minder leuke opdracht om al dit gebrabbel te filmen.

Verwacht geen statief, verwacht geen knappe verlichting. Gewoon drie comic fans die voor een klein live publiek vertellen over hun passie. Of zoals Xander zei “een toon wat we vandaag allemaal gekocht hebben Show”

Enjoy!!

Enkele Comics die we tijdens de show vernoemen :

GARTH ENNIS CHRONICLES OF WORMWOOD

WALKING DEAD HC VOL 01

SCOTT PILGRIM PRECIOUS LITTLE BOX SET

WARREN ELLIS STRANGE KILLINGS

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian