1
Posted 20/08/2011 by Lav in Comics
 
 

Thor en Captain America gespot op Avengers set

Marvel en Paramount hebben de afgelopen jaren een hoop superhelden films op ons los gelaten. Volgend jaar zullen we verschillende van deze personages terug zien in The Avengers maar voorlopig kan je al een kleine glimp opvangen van Thor en Captain America tijdens de filmopname in Cleveland, Ohio.

De outfits van de helden werd voor deze film iets meer geüpdatet, voornamelijk het kostuum van Captain America is gemoderniseerd. Vergelijk het zelf maar even met zijn vorig uniform uit Captain America: The First Avenger.

uniform in Captain America: The First Avenger

 

Ook van de dondergod Thor, die aan de zijde van Captain America meevecht, krijgen we beelden te zien. Zijn kostuum ziet er vrij onverandert uit. Maar we zien dat ze in het midden van een gevecht tussen verschillende vijanden zitten die achteraf nog met CGI bewerkt zullen worden. Kunnen we hier uit afleiden dat de Avengers (naast Loki) het ook tegen de skrulls zullen opnemen? Dat het maar snel Mei 2012 wordt!


Comments

comments


Lav

 
avatar