6
Posted 19/08/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Teasertrailer – Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012)

He rides again!

In 2007 verscheen de verfilming van Ghost Rider in de zalen. Deze film werd door critici niet goed onthaald, de meeste reviews over deze film die men op het net kan lezen geven een pover, of gewoonweg slecht beeld. Iets wat volgens mij niet geheel onterecht is. Dat moet beter…

Een echte reboot is gelukkig nog niet aan de orde. In 2012 verschijnt de sequel Ghost Rider: Spirit of Vengeance, die een hardere versie van het personage zal tonen. Het vervolg zal heel  wat gewelddadiger zijn, en het hoofdpersonage zal zijn krachten ook volledig als een vloek zien.

Het vervolg speelt zich in Oost-Europa af waar Ghost Rider lid wordt van een sekte die het tegen de duivel wil opnemen. Helaas wil die sekte het lichaam van zijn zoon overnemen op zijn verjaardag…

Nicolas Cage neemt opnieuw de hoofdrol aan, die van de bekendste Ghost Rider:  Johnny Blaze. Naast hem zullen we onder meer Christopher Lambert (Highlander), Idris Elba (Thor) en Violante Placido (The American) zien schitteren.  Ciarán Hinds (Road to Perdition) neemt dan weer de rol van de duivel voor zijn rekening. De regie wordt verzorgd door Mark Neveldine en Brian Taylor.

De  film zou op 17 februari 2012 in de Amerikaanse filmzalen te zien moeten zijn. Voor de Benelux is er nog geen datum bekendgemaakt. Vanzelfsprekend kunnen we voor Ghost Rider: Spirit of Vengeance ook kiezen tussen een traditionele 2D- en een 3D-versie. Hierbij kun je genieten van de eerste trailer van de film, hij is weliswaar wat lang uitgevallen voor een teaser…

Comments

comments


Gilles

 
avatar