2
Posted 18/08/2011 by Gilles in Columns
 
 

WAW! Weekly ArtWork #7

Omdat Yann deze maal geen tijd had om het net rond te surfen op zoek naar prentjes… Zijn wasmachine ontplofte onlangs, zijn microgolfoven begon te smelten en zijn senseomachine koelde niet meer af. Dat zorgde ervoor dat hij heel de week zat te klussen en iemand anders vroeg om de de Weekly Artwork in leven te houden.

Aangezien ik net op dat moment naar Limp Bizkit aan het luisteren was, had ik een ietwat melige en meelevende bui en bood ik me natuurlijk als vrijwilliger aan.

(Oja, klik op de afbeeldingen om ze te vergroten).

Maar goed tijd om iets vrolijker te worden, van donkere emo-gedachten wordt niemand beter. Daarom gaan we ons wat opvrolijken met My Little Lantern.

Ain’t she just as cute as a button, folks? Voor de stoerdere toyboys onder jullie hebben we natuurlijk ook nog iets. Hier zijn The Teenage Mutant Ninja Lanterns (beschikbaar in diverse kleuren).

 

Met zo’n keiharde concurrentie hebben ze hij het Sinestro Corps natuurlijk ook sterke nieuwe rekruten nodig. Gelukkig kwam Arkillo af met een trailer van Mortal Kombat 9! Nadat hij die had gezien stuurde Sinestro een extra ring naar sector 2814 met dit als resultaat –

Ahhh. So you are afraid of something after all, huh?

Maar goed, nu we het toch al de hele tijd over Green Lantern hebben, zullen we nog maar eens de variant cover van Green Lantern #1 voor september met jullie meegeven. Deze variant cover is van de hand van niemand minder dan Greg Capullo! We zijn nu goed op dreef dus geven we er de cover van Green Lantern: The animated Series #0 er gelijk nog even bij!  Dario Brizuela heeft er overduidelijk zijn werk van gemaakt!

Variant – Green Lantern 1

 

Green Lantern: The animated Series #0

 

Ook Minck Oosterveer was weer druk in de weer! Ditmaal waagde hij zich aan The Spirit van Will Eisner. Een gewaagde keuze, maar het resultaat mag er wezen! Oordeel zelf maar!

Voor de sloebers onder jullie die ook al eens graag een potloodtekening zien… Waarom ook niet hé, de pre-geïnkte versie van de tekening hierboven dan maar! Astu!

In de categorie fan-art is Mike Henry iemand die met kop en schouders boven zijn concurrentie heenkijkt! Ziehier zijn interpretatie op de Batman-personages.

 

Wie zegt er daar: “Waarom staat hier nog niets van Marvel?” Uhm, goeie vraag… Ter compromis krijg je hier een Green Scarlet Witch door Steven Donegani.

Tot slot, in onze categorie Fantastische Comics die er nooit kwamen, zien we wetenschapper Emmet Brown en zijn team om de wereld tegen onheil te behoeden. Doc riep een team samen bestaande uit enkelen van de meest fenomenale 80’s-helden, ex-commando BA, techno wizard Angus MacGyver, expert in transport Jack Burton en de femme fatale die enkel bekend staat als “Lisa“. Go team!

Tot volgende week!

Comments

comments


Gilles

 
avatar