0
Posted 11/08/2011 by Lav in Comics
 
 

Eerste kijk: DC Retroactive – Superman, Green Lantern en JLA in de 80′s

Een nieuwe week, een nieuwe DC Retroactive. Deze week kan je Green Lantern, Superman en de Justice League of America in hun volle glorie van de jaren ’80 terug vinden.

In DC Retroactive: Superman – the 80’s, geschreven door Marv Wolfman, krijgt Superman een glimp van de toekomst te zien die er alles behalve rooskleurig uitziet. Hij krijgt een wereld te zien, overgoten met chaos, waar alle helden hoop en moed opgegeven hebben, en Kara, zijn enige familielid, niet meer in leven is. Superman krijgt echter de kans om het lot te veranderen en het leven van miljoenen te redden. Deze keuze zal niet zonder gevolgen zijn en zal een ethisch conflict vormen. Zal hij kunnen weten wat het juiste beslissing zal zijn voordat het te laat is?

Superman, «Green Lantern», «Justice League»

Comments

comments


Lav

 
avatar