2
Posted 10/08/2011 by Timaeus in Comics
 
 

Reed Gunther: een comic voor alle leeftijden

Reed Gunter is een cowboy. Meer nog, Reed Gunther is een cowboy die niet het rauwe, ongecensureerde archetype dat de Sergio Leone-films tot gemeengoed heeft verheven, belichaamt. Nee, Gunther is goed voor alle leeftijden en zijn beer is dat ook.

Ugh gaf ons enkele maanden geleden al een aankondiging dat Image Comics de broertjes Houghton de kans gaf om hun creator-owned reeks Reed Gunther als een mini-serie en later zelfs een ongoing uit te geven. Ondertussen zijn we al aan het derde deel van deze lopende reeks gekomen en om dit te vieren en nieuwe lezers te werven, maakten de Houghtons een korte promotietekening om jullie, de lezers, ervan te overtuigen dat Reed Gunther werkelijk de comic is die iedereen maar voor jij moet lezen. Dit doen ze op een humoristische manier die zelfs aan mijn norse gezicht een glimlach wist te ontlokken.

Meer informatie over Reed Gunter kan je vinden op reedgunther.com en het volgende avontuur van de gekke cowboy ligt vanaf woensdag in de winkelrekken en kan je, samen met de voorgaande delen, gemakkelijk vinden bij

Comments

comments


Timaeus

 
avatar