5
Posted 05/08/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Update – The Dark Knight Rises (teasertrailer) – Eerste foto Catwoman

what if he doesn’t exist anymore?

Vorige week konden de nieuwsgierigen die er heel snel bij waren al genieten van een illegale trailer in zeer povere kwaliteit van het afsluitende deel in de Batman-trilogie van Christopher Nolan: The Dark Knight Rises.

Filmmaatschappij Warner nam al gauw maatregelen en verbood de diverse nieuwssites de trailer online te houden. Ze beloofden daarbij dat ze vandaag de trailer in High Definition aan het grote publiek zouden tonen. Men hield woord en nu kunnen we samen genieten van de eerste beelden van deze film waarop we allemaal vol spanning zitten te wachten.

De sfeer lijkt meteen goed te zitten, commissaris Gordon is opgenomen in het ziekenhuis en blijkt, dit lijkt althans zo, in gesprek te zijn met niemand minder dan Bruce Wayne. We kunnen ook een eerste glimp zien van de confrontatie tussen onze Caped Crusader en zijn verschrikkelijke tegenstander Bane.

Om een lang verhaal kort te houden plaats ik hier de trailer en laat er jullie gezellig over keuvelen op het forum. Als toemaatje krijg je er ook nog eens de teaserposter bij, die een tijdje geleden op het net verscheen.

Update – Er werd op het net al heel wat gespeculeerd over Catwoman, velen zijn ervan overtuigd dat er in onderstaande trailer een glimp op te vangen is van dit populaire personage. Anderen staan hier dan weer kritisch tegenover en denken dat het om “cinematisch bedrog” gaat. Of Anne Hathaway, die de rol van Selina Kyle alias Catwoman op zich neemt, al dan niet in deze trailer voorkomt ga ik in het midden laten omdat ik er ook niet honderd procent zeker van ben. Waar ik echter wel zeker van ben is dat ik nu de eerste, lang verwachte, officiële foto van dit personage aan jullie kan voorschotelen. De laatste dagen verschenen diverse setfoto’s van The Dark Knight Rises op het net, om de fans een duidelijk beeld te geven van Selina is nu besloten een officiële foto te verspreiden. Het gaat wel om Selina Kyle, we kunnen dus aannemen dat ze als Catwoman in een volledige outfit in de film zal verschijnen.

Comments

comments


Gilles

 
avatar